RETURN & REFUND

RETOURNEREN & TERUGBETALING

Ben je toch niet overtuigd van het product dat jij binnen hebt gekregen, dacht je dat het er bij ontvangst anders zou uit zien? Of is het product net te groot/klein? Dan mag je deze binnen 14 dagen vanaf de dag dat de producten geleverd zijn terugsturen. Retourneren is wel op eigen kosten.  Helaas kunnen niet alle producten worden geretourneerd. Lees hieronder welke;

- Gepersonaliseerde producten & Producten die afgeprijsd zijn aangeschaft

Producten die gepersonaliseerd zijn, zijn producten waar ZO COMFY namen, logo's, ontwerpen aan de kledingstukken heeft toegevoegd. 

LET OP! Bij ongemakken bij ontvangst dit binnen 3 werkdagen melden. Na 5 dagen valt dit onder eigen verantwoordelijkheid en niet die van ZO COMFY.

Waar moet een retour aan voldoen? 

- Producten moeten in dezelfde staat worden geretourneerd als hoe jij als klant deze hebt ontvangen (labels nog aan de kledingstukken).

- Producten die retour komen mogen niet zijn gebruikt, gewassen of aangetast

- Producten mogen niet beschadigd zijn

- Producten die terugkomen met een onaangename geur/andere geur

Wanneer nemen wij een retour niet terug?

- Als het product gepersonaliseerd is 

- Als het een product was die in de sale stond (afgeprijsd is/was)

- Als het niet voldoet aan de bovenstaande eisen

- Retour die naar afhaal punten worden gestuurd

Bewaar je verzendbewijs van de retour goed! Dit wilt nog wel eens mis gaan bij vervoerders. Wij kunnen hier dan niks mee! Jij bent ten allen tijden verantwoordelijk voor de retour. Pas zodra de retour bij ZO COMFY is aangekomen gaat het retour proces in. ZO COMFY kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor retours die niet aankomen bij ons.

Retouradres

Elisabeth Boddaertstraat 163, 1066BG Amsterdam t.n.v. ZO COMFY

(retour moet naar dit adres, wij halen geen retour op bij afhaal punten. Dit wordt gezien als een ongeldige retour en zal dus niet worden verwerkt).

TERUGBETALING

Is je retour goed bij ons aangekomen en gecontroleerd? Dan zullen wij hierover een e-mail naar jou verzenden ter bevestiging. Na het versturen van de e-mail zal de betaling binnen 3-5 (werk) dagen worden voldaan.